2010. november 14., vasárnap

séta a gyermekvasút mellett

Hát nálunk nem jelentkezett. Bepakoltunk pár szendvicset a hátizsákba, letöltöttem a geoládákat és a games-pontokat a GPS-re, összeszedtem a gyerekeket és elmentünk kirándulni.
Az autót a gyermekvasút széchenyi-hegyi végállomásánál tettük le, majd gyalog jártuk végig a vasút menti ösvényeket egészen a Szépjuhászné állomásig, ahol az elhagyatott étterem asztalán megebédeltünk. Utána a kisebbek kijelentették, hogy ők a Hűvösvölgyig hátralévő utat nem gyalogolják végig. Döntésüket nyilván egyáltalán nem befolyásolta a Széchenyi-hegy felől érkező vonat, ami történetesen pont a Hűvösvölgy felé tartott, mindenesetre valahogy felszuszakoltuk rá magunkat, és az út hátralévő részét csaknem kényelmesen tettük meg.
Csak ennyit csaltunk, a visszautat eredetileg is vonattal terveztük megtenni, Barnabásnak még mindig jelentősen növeli a gyalogos hatótávolságát, ha bármilyen vasúttal összefüggő cél lebeg a szeme előtt.
Útközben két geoládát is megkerestünk, a GCNOFO-t és a GCMEKH-t. A jó idő miatt teltház volt az erdőben, meg a kicsik is fáradtak, ezért nem is akartam több kitérőt beiktatni, maradt láda a következő alkalomra is.

1 megjegyzés:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...