2011. február 25., péntek

újra Aquantis, barátokkal

Előző alkalommal annyira megtetszett a dunaújvárosi Aquantisban az éjszakai pacsálás, hogy gondoltam, a barátaim se maradjanak ki ebből.

A családdal az előző hetet Sárváron töltöttük a fürdőben, így vízhiányunk nem volt. Sárvár is jó volt, hétköznap nem voltak sokan, néhány hangoskodó osztrák kamasztól eltekintve kellemesen telt a semmittevés. De az éjszakai Aquantis az más: olyan, mintha belopóztál volna zárás után a haverokkal csobbanni egyet.


Pedig működnek a gépek, izzanak a szaunakályhák, csobognak a dögönyöző vízsugarak, pezseg a buborék a fúvókákból, a kinti medencében forog a víz a sodrófolyosóban, folyik le a víz a csúszdákon, csak a világítás van félárbocon. A belépő ehhez képest igen szerénynek mondható, felnőtteknek 2000 Ft, gyerekeknek ingyen.

A szaunát most sem tudtam kipróbálni, a nagymedence és a csúszda között járőröztem, hogy a kisebb és a nagyobb gyerekekre is tudjak figyelni, de a barátaim szerint fantasztikus élmény volt a gőz után a csokis pakolás, legközelebb én is benevezek rá. A csípős hidegben a vízfelszín fölött szálló pára szinte teljes ködbe burkolta a kinti medencét, egyszer fel is adtam barátaim keresését, inkább bent megvártam, míg bejönnek.

Úgy láttam, újonc barátaimnak is nagyon tetszett a dolog, remélem, legközelebb még nagyobb csapattal jövünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...