2011. április 16., szombat

Tájékozódási Sportok Fesztiválja

A gpsgames.hu képviselte a műhódas tájékozódást ezen a rendezvényen, de ezt a részt én átaludtam, kicsit sok volt az elmúlt néhány hét. Ebéd, pontosabban ebédidő után értünk ki, és kissé csalódottan láttuk, hogy alig páran lézengenek az iskola udvarán.

Magpet még ott volt, így megszereztük a Garmin Chirp-es eseményjáték jelszavát. (Jó ötlet a Garmintól: picike rádió-adó van elrejtve, ez a chirp, ami az ezt ismerő GPS-nek el tud küldeni egy szöveget, ha az a közelébe ér. Olyan helyen, ahol nem lehet dobozt vagy feliratot feltűnés nélkül elhelyezni, jó rejtési lehetőség.)

Véletlen, hogy pont ma volt a Foursqare Day is, ennek sincs semmi értelme, de becsekkoltam a Törökugrató utcai általános iskolába, hogy kapjak érte egy 64x64 pixeles jelvényt a profillampomra. (A foursquare-nek amúgy lenne értelme, messzi országokban, ha megosztod a barátaiddal, hogy hova jársz kávézni, bulizni, csónakázni vagy horonymarót kölcsönözni, akkor hálából ezek az intézmények különböző kedvezményeket adnak neked. Nálunk egyelőre kedvezmény nincs, nyomogatás és racionálisan megmagyarázhatatlan örömérzet van. De ha majd...!)

Barnabás kis noszogatás után annyira belejött a mátrix-pályás gyerek-tájfutásba, hogy vagy tizenhétszer nyomta le a 4x4 bójás kosárpályán a kört, egyszer 58 mp alatt, ami egész jó, ahhoz képest, hogy az elején még inkább csak állt és forgatta a térképet minden bójánál.

Boriska nem mert beállni a nagyok közé, ezért ketten körbejártuk a gazdagréti gpsgames pontokat. Megnéztük a Szomszédok forgatási helyszínét, no nem mintha rajongó lennék, az is egy pont.

Jó, hogy vannak ilyen rendezvények, hátha a gyerekeim kedvet kapnak valami sporthoz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...