2012. április 4., szerda

álbarna kenyér

Nem most tudtam meg, hogy a barna kenyér valójában malátával színezett fehér kenyér, de ilyen látványos bizonyíték láttán mégis meglepődtem.


A fehér folt a kenyér belsejében felületes pillantásra akár lisztcsomónak is tűnhet, de amint a közelképen látható, ugyanolyan szerkezetű tészta a fehér is, mint a többi, csak éppen a színezőanyag nem érte el.

Mielőtt félreértenéd, azt is tudom, hogy nem a pék a hibás. Én vagyok a hibás, aki megveszem, én kényszerítem a szerencsétlen gyártókat, hogy silány minőségű termékeket állítsanak elő, mert ugyan szeretek a tudatos és igényes vásárló szerepében tetszelegni, de csak addig, míg ki nem derül, hogy a jobb minőség többe kerül. A pénztárnál ugyanis már árérzékeny vagyok.

 
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...